Strandpromenad med strandfynd

strandfynd1

Ibland går jag runt holmen och samlar drivved  och andra strandfynd.  Jag tycker om drivved och min plan  är att göra något med det. Vad har jag inte bestämt ännu. För något år sen hitta jag en större drivvedsbit som är kanske är två meter lång och kommer troligen att bli ett hyllplan i villan. Köket som maken ska bygga kommer att matcha med drivveden, men det vet han inte om för han ser nog mina strandfynd som bastuved. Men det gör inget, vi är överens om att vi ska testa att behandla köksdörrarna i villan med järnvitrol.

strandfynd

Vem har tappat sin crocs? den som passar i denne sko kommer att leva lyckligt i alla sina dar! 

strandpromenad

I år har vi fått en ny utsikt att vila ögonen på, vindkraftverket i Pensala.

vindkraftverk

2 reaktion på “Strandpromenad med strandfynd

 1. Siv Haga

  Hej Anita . Tack för fina bilder från Oxkangar och många stränder där jag varit med min far och mor som barn. Och extra roligt att följa dej och din familj med allt vad ni har på gång med skärilivet. Lycka till framöver.

  Svara
  1. anita2015 Inläggsförfattare

   Hej Siv, glädjande att du tycker om bilderna. Tack för lyckönskningar, det önskar jag er med!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Current day month ye@r *